Місто

Головний архітектор Житомира обіцяє перемістити ковзанку на реконструйований майдан Корольова

16 January 2018, 18:55

Цього року заплановано провести реконструкцію майдану Корольова, який стане сучасним та більш функціональним.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав 16 січня головний архітектор Житомира Юрій Безбородов.

«Підбиваючи підсумки "зимового" оздоблення Михайлівської, яке виявилась дуже ефектним, було прийнято рішення розробити Концепцію святкового освітлення для всього міста. І це добра новина. Також є думки з розробки Програми по світловому оздобленню не тільки пам'яток архітектури Житомира, а і взагалі фасадів будівель не комунальної власності. Ще з гарних новин - це запланована на цей рік реконструкція Площі Корольова. В першу чергу реконструкція стосується застарілих інженерних комунікацій, що не відповідають вимогам часу - будуть перероблені системи освітлення площі, оновлено озеленення та з'явиться автоматичний полив газонів. У той же час будуть додані місця для відпочинку, звичайно буде замінено мощення. І ковзанка, яка так сподобалась містянам та гостям міста, отримає постійне місце саме на Площі Корольова», - повідомив Безбородов.

За його словами, майдан Корольова змінить свій вигляд: стане більш функціональним, доступним та сучасним.


Нагадаємо, про реконструкцію майдану Корольова, яка може початися у 2018 році, на засіданні міськвиконкому 6 грудня говорив мер Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, ескізні проекти реконструкції майдану Корольова депутатам показували на сесії 28 квітня 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майдан Корольова реконструкція архітектор Безбородов  
Матеріали по темі