Влада

​Суд покарав жителя Житомирської області за синець на обличчі правоохоронця

24 January 2018, 09:39

Романівський районий суд Житомирської області виніс вирок чоловіку, який вдарив працівника поліції.

Про це 23 січня написав сайт Твій Романів з посиланням на Новоград-Волинську місцеву прокуратуру.

«Вироком Романівского районного суду від 15.01.2018 засуджено жителя смт Романів, 1995 року народження за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, тобто, за злочин, передбачений частиною 2 статті 345 КК України», - написав сайт.

Суд встановив, що 4 листопада 2017 року приблизно о 14 годині житель Романова, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, біля приміщення Романівського відділення поліції Новоград-Волинського ВП ГУНП в Житомирській області по вулиці Небесної сотні, 57 у смт Романів, умисно наніс удар кулаком в обличчя оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Романівського відділення поліції у зв’язку з виконання останнім своїх службових обов’язків, спричинивши йому легкі тілесні ушкодження у вигляді синця обличчя.

Вироком Романівського райсуду затверджено угоду про примирення між потерпілим та обвинуваченим і призначено обвинуваченому узгоджене сторонами покарання у вигляді 1 року обмеження волі з іспитовим терміном 1 рік, - повідомляє Твій Романів.

Обмеження волі з іспитовим строком – це звільнення засудженого від відбування призначеного покарання, якщо протягом іспитового строку він не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки (ст. 75 ККУ).

Як повідомляв Житомир.info, водієві трактора, який у грудні 2017 року виїжджав з поля в Романівському районі Житомирської області і забруднив дорогу землею, присудили 340 гривень штрафу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд поліцейський правоохоронець побиття  
Матеріали по темі