Суспільство

​Селище у Житомирській області, яке перемогло у конкурсі «Неймовірні села України», витратить призові гроші на облаштування скверу

25 January 2018, 17:07

75 тисяч гривень призового фонду за перемогу у всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2017» влада Червоненської ОТГ вирішила витратити на облаштування скверу у центрі селища. За ці гроші закупили лавки, урни та велопарковку. Встановлювати планують вже навесні.

Про це у коментарі Житомир.info повідомила заступниця селищного голови Олена Поліщук 25 січня.

«Ми придбали ковані смітники, ковану велопарковку на десять велосипедів, дві ковані сімейні гойдалки, два столи з кам’яними стільницями, чотири лавки до цих столів та ще декілька кованих лавок. Ми плануємо це все встановлювати навесні», – розповіла Олена Поліщук.

За словами селищного голови Юрія Ящука, перемога у цьому конкурсі для нього була несподіваною, але приємною.

«Я був дуже вражений, що ми зайняли перше місце. Цей конкурс неймовірно об’єднав людей, які не тільки проживають на території громади, але й тих, що будь-яким чином були пов’язані з громадою. За нас голосували не лише вихідці з селища, які згадали, що їхній «пуп закопаний» тут, це були люди, які навіть поняття не мають, в якій стороні наше Червоне знаходиться. Мені було дуже приємно», – ділиться враженням голова Червоненської ОТГ.

Як повідомляв Житомир.info селище Червоне Андрушівського району Житомирської області стало переможцем конкурсу «Неймовірні села України». В останній день голосування жителів Житомирської області просили підтримати село.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Червоне Неймовірні села України конкурс 
Матеріали по темі