Влада

Затриманий на хабарі начальник управління подав декларацію після звільнення і продовжує судитися з Житомирською ОДА

31 January 2018, 17:05

Колишній начальник управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації Вадим Войцешук 31 січня оприлюднив декларацію «після звільнення».

В документі містяться дані про майно на доходи Войцешука за 2017 рік.

Минулого року у Войцешука було чотири джерела доходів: дві зарплати, 18 тис. 820 грн пенсії та 18 тис. 500 грн страхових виплат. Цікаво, що в декларації Войцешука за 2016 рік джерело доходів - лише зарплата. Зарплати минулого року Войцешук отримував «за основним місцем роботи»: 10 тис. 680 грн – в управлінні екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації; 1 тис. 364 грн – в ВАТ «Житомирський завод хімічного волокна».

У власності екс-начальника є лише квартира площею 13,96 кв.м в смт Білогір'я Хмельницької області.

Також зазначено, що Вадим Войцешук є членом громадської організації «Клуб колекціонерів Дукат», яка знаходиться у Житомирі на майдані Перемоги, 9 і позиціонує себе як об’єднання любителів і колекціонерів антикваріату, рідкісних та оригінальних речей.

Нагадаємо, Вадим Войцешук судиться з Житомирською облдержадміністрацією щодо визнання звільнення незаконним, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу. Чергове судове засідання по цій справі відбудеться в Житомирському апеляційному адміністративному суді 26 лютого.


Як повідомляв Житомир.info, Войцешук очолював управлінні екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації з 7 грудня 2015 року. 27 січня 2017 року голова Житомирської ОДА підписав розпорядження про звільнення начальника управління екології та природних ресурсів Вадима Войцешука, якого 25 січня викрили на хабарі 2,5 тис. дол. США. 27 січня за клопотанням слідчого відділу прокуратури Житомирської області, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира посадовцю було обрано запобіжний захід – тримання під вартою із правом внесення грошової застави на суму майже 130 тис грн

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Войцешук декларація суд ОДА  
Матеріали по темі