Фоторепортаж

Дружина президента в Житомирі: розмова з керівниками ОТГ та візит до будинку дитини. Фоторепортаж

31 January 2018, 17:15

У рамках свого візиту до Житомира 31 січня дружина президента України Марина Порошенко разом з віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубком дала старт всеукраїнському проекту зі створення в ОТГ мережі інклюзивних центрів, що мають запрацювати вже 1 вересня 2018 року, а також оглянула Центр реабілітації дітей, який функціонує на базі Житомирського обласного спеціалізованого будинку дитини.

У Центрі розвитку місцевого самоврядування на вулиці Михайлівській, яку ретельно готували до приїзду першої леді, гості надали місце поряд із керівниками Житомирської ОДА та облради, усім прикріпили бейжді з іменами. За «круглими» столами сиділи інші учасники зустрічі – мер Житомира Сергій Сухомлин, міські голови та керівники ОТГ.

Нагадаємо, рівно рік тому, 31 січня 2017 року, функціонування відділення медико-соціальної реабілітації Житомирського будинку дитини було під питанням через завершення дії пілотного проекту Міністерства охорони здоров’я України, який дозволяв «сімейним» дітям з відхиленнями амбулаторно лікуватися у відділенні разом із вихованцями дитбудинку. Однак у квітні 2017 рішенням сесії облради внесли зміни до статуту будинку дитини і відкрили стаціонарне відділення медико-соціальної реабілітації, де допомагають дітям з повних сімей віком до 6 років (було до 4 років).

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня до Житомира приїхали Марина Порошенко та Геннадій Зубко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фоторепортаж Марина Порошенко  
Матеріали по темі