Влада

У Житомирі ліквідували три державні нотаріальні контори і створили одну

1 February 2018, 15:48

Розпочате кілька місяців тому реформування державного нотаріату у Житомирі та Житомирському районі завершилося ліквідацією Першої, Другої і Третьої житомирських державних нотаріальних контор та створенням Житомирської державної нотаріальної контори Житомирської області з відповідно новою організаційно-штатною структурою, що працює за принципом «єдиного вікна» для населення міста Житомир та Житомирського району.

Про це 30 січня повідомляє сайт головного територіального управління юстиції у Житомирській області.

«Це дозволить покращити нотаріальне обслуговування населення, сприятиме швидкому та якісному вчиненню нотаріальних дій, отриманню громадянами у необхідному обсязі кваліфікованої правової допомоги. Архіви ліквідованих державних нотаріальних контор передано до Житомирського обласного державного нотаріального архіву, що знаходиться за адресою: вул. М. Сціборського, 6-а, м. Житомир», - йдеться у повідомленні.

Житомирська державна нотаріальна контора Житомирської області знаходиться за адресою: вул. Леха Качинського, 12-А, м. Житомир, 10014. Телефон: (0412) 22-26-52. Завідувач контори – Поліщук Андрій Ігорович.

В декларації Андрія Поліщука за 2016 рік зазначається, що його місце проживання – Чуднів, але родини мешкає у Житомирі, в квартирі загальною площею 65,7 кв.м, 25% якої належать дружині декларанта. В Андрія Поліщука є два автомобілі – ВАЗ- 21053 1994 р.в. та Chevrolet Lacetti 2008 р.в.

У 2016 році нинішній завідувач Житомирською державною нотаріальною конторою отримав 243 тис. 987 грн від зайняття незалежною професійною діяльністю.

Андрій Поліщук є у списку приватних Житомирської області, опублікованому на сайті обласного управління юстиції. Його свідоцтво про право на заняття нотаріальною діяльністю видане 22 листопада 2013 року.

Як повідомляв Житомир.info, в січні цього року одному з житомирських нотаріусів повідомили про підозру в шахрайстві та зловживанні повноваженнями при видачі офіційних документів, чим власнику нерухомості завдано шкоди на суму 450 тис. доларів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нотаріус юстиція декларація Поліщук  
Матеріали по темі