Влада

Головний податківець Житомира за 130 тис. грн продав дніпровській фірмі Geely 2014 року

2 February 2018, 17:30

Начальник Житомирського управління головного управління ДФС у Житомирській області Володимир Луговський заробив на продажу автомобіля 130 тис. 545 грн.

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані Луговський опублікував в Єдиному державному реєстрі декларацій 2 лютого.

Зазначається, що від ТОВ «Автокредит плюс» він отримав дохів від відчуження рухомого майна ( крім цінних паперів та корпоративних прав). Фірма зареєстрована в Дніпрі і займається торгівлєю автомобілями та легковими автотранспортними засобами.

В декларації Володимира Луговського за 2016 рік зазначений лише один об’єкт рухомого майна, який належить йому – автомобіль Geely CK 1500 2014 р.в., власником якого він став в травні 2015 року. На той час вартість автомобіля становила 149 тис. 900 грн.

Нагадаємо, з недавнього часу Володимир Луговський займає нову посаду – заступник начальника – начальник Житомирського управління ГУ ДФС у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, Луговський був призначений керівником Житомирської ОДПІ 16 березня 2016 року. До цього він працював начальником ДПІ у Києво-Святошинському районі ГУ ДФС у Київської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФС Луговський декларація  
Матеріали по темі