Події

​У Житомирі затримали киянина, який за підробними документами хотів забрати зі штрафмайданчика дві машини

6 February 2018, 11:10

У Житомирі поліцейські затримали киянина, який за підробними документами намагався забрати зі штрафмайданчика два автомобілі.

Про це інформує прес-служба ГУНП України в Житомирській області 6 лютого.

«5 лютого до поліції надійшло повідомлення про спробу групи молодиків отримати доступ до двох транспортних засобів, що знаходились на майданчику для тимчасового утримання автомобілів, за допомогою підроблених рішень виконавчої служби. Патрульні, прибувши за викликом, затримали 35-річного киянина, який і надав вказані документи. Триває з’ясування усіх обставин», – зазначають у прес-службі.

За інформацією правоохоронців, близько 16.00 до охоронника майданчика звернувся молодик із вимогою видати йому два автомобілі Ssang Yong Rexton та Hyndai Santa Fe. Під час перевірки наданих ним документів у працівників підприємства виникли підозри щодо їх достовірності, тож була викликана поліція. Чоловіка затримали та доставили молодика до Житомирського відділу поліції.

Попередньо встановлено, що чоловік жодного стосунку до вказаних транспортних засобів немає, а доручення на отримання автомобілів від імені власників теж має ознаки підробки.

«За таких обставин молодик затриманий у рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України для з’ясування усіх обставин події», – повідомив заступник начальника Житомирського відділу поліції Олександр Прокопчук.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15 (Замах на злочин) та ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють особи інших учасників правопорушення, які з місця події при появі патрульних поспішили втекти.

Як повідомляв Житомир.info, 2 січня у Житомирській області водій ВАЗу підібрав на дорозі п’яного попутника, а той угнав та розбив його автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП угон автомобіль штрафмайданчик 
Матеріали по темі