Місто

​«Кромберг енд Шуберт» Житомир отримав перемогу в номінації «Найкращий проект» з-поміж 40-ка заводів компанії по всьому світу

7 February 2018, 13:46

Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» став переможцем у номінації «Найкращий проект» з-поміж усіх 40-ка заводів компанії по всьому світу. Саме з проекту «Audi Q2» стартувала робота підприємства в Житомирі у 2015 році.

Андрій Заверуха – наймолодший керівник проектів в історії заводів в Україні. У 22 роки він прийшов на підприємство звичайним комплектувальником і за 2 роки почав керувати проектом «Audi Q2».

«Цей проект почав свою роботу на стартапі підприємства в Житомирі як такого. Але основний пул персоналу, який запускав цей проект, мав досвід роботи на підприємстві в Луцьку, а також досвід роботи на підприємстві в Словаччині. Вони їздили туди для вивчення якихось особливостей по виготовленню кабельної мережі для даного автомобілю. Тому основним пулом, був більш-менш досвідчений персонал. А інтелектуальна база, зокрема, керівники проектів, майстри, начальники змін, звичайно ж, напрацьовувались із часом. Якісь нові проблеми ми чимдуж гуртом вирішували. І це був той досвід, який в 2017 році дав нам можливість отримати цю нагороду», - розповідає керівник проекту «Audi Q2» Андрій Заверуха.


Два роки тому, в 2015, коли завод «Кромберг енд Шуберт» тільки відкрився у Житомирі, за реалізацію проекту взялись кількадесят працівників. Артем Тищик почав свою роботу на підприємстві комплектувальником, а невдовзі став майстром виробничої дільниці. Чоловік згадує: до старту проекту в Житомирі готувались в максимально стислі терміни, а нагороду і визнання вважає стимулом для подальшої роботи.

«У нас було лише два тижні. Після навчання ми приїхали в Житомир і запускали тут своїми силами цей проект. Це стимул працювати краще, досягати більших вершин і взагалі, можливо, ми в майбутньому повністю заберемо цей проект», - вважає майстер виробничої лінії Артем Тищик.

За словами Андрія Заверухи, команді, яка запустила новий проект в настільки екстремальних умовах, тепер під силу будь-яке завдання.

«Працюючи в кризовій ситуації, саме тоді працівник, керівник, та й будь-яка людина отримає ті знання і навички, які вона не зможе отримати в стабільних, стандартних умовах. І саме це (такий стартап, запуск заводу, запуск нового проекту) дало можливість всім цим людям отримати знання за максимально короткий термін, що допомогло їм в майбутньому кар’єрному рості», - переконаний Заверуха.

Наразі проект «Audi Q2» - це не єдиний проект житомирського заводу «Кромберг енд Шуберт», однак на підприємстві його вважають знаковим. Над ним продовжують працювати 160 працівників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт Audi Q2 
Матеріали по темі