Місто

Чому «Кромберг енд Шуберт» Житомир приділяє значну увагу розвитку командного духу

9 February 2018, 16:28

Як працювати в задоволення, і як самореалізуватись в компанії – на житомирському підприємстві «Кромберг енд Шуберт» працівникам на спеціальних тренінгах пояснюють тонкощі «командної гри». Значну увагу у компанії приділяють саме розвитку командного духу та корпоративної культури. Тут переконані: успішний працівник може стати тоді, коли він розуміє цілі та мету компанії і розділяє її цінності.

«Коли я прийшла сюди, в мене теж була інша система цінностей, але коли я зрозуміла, що мені треба розвиватись, що мені треба досягати чогось, я почала перебудовувати себе, свої якісь внутрішні переконання, можливо, змінювати якісь принципи. Але для того, щоб це усе зрозуміти мені потрібна була якась допомога. Для цього і є такі тренінги, які допомагають людині в першу чергу, аналізуючи себе через спеціальні інструменти, які ми даємо, зрозуміти чи вона готова змінюватись. Ми нікого не змушуємо. Все що ми робимо – ми робимо, щоб людина сама змогла прийти до цього», - ділиться провідний інструктор виробничого навчання компанії «Кромберг енд Шуберт Житомир» Наталія Герасимчук.

Фахівець із розвитку персоналу Інна Чернишова розробила спеціальну програму дводенного тренінгу, під час якого працівники можуть зіставити та порівняти свої особисті цінності із цінностями компанії і зазвичай, за словами спеціалістки, вони співпадають.

«На нашому тренінгу ми знайомимо людей з корпоративними цінностями. Ми дуже багато говоримо про команду: що таке команда, і що кожен з нас готовий зробити для того, щоб наша команда була успішною, що кожен з нас готовий зробити, щоб корпоративна культура і та атмосфера, в якій ми працюємо, була максимально комфортною для всіх нас», - розповідає Інна Чернишова.

Подібні тренінги проходять на всіх заводах компанії «Кромберг енд Шуберт» в різних країнах світу. Подивитись на особливості роботи із колективом у Житомирі приїхала координатор з навчання із Німеччини Сінді Душ. Вона була не лише спостерігачем, але й безпосередньо взяла участь у тренінгу.

«Основна відмінність полягає у тому, що на заводі у Житомирі докладають навіть більше зусиль для розвитку різноманітних напрямків діяльності. Зазвичай ми приїжджаємо та допомагаємо покращити роботу, підтримати, а тут на місцевому рівні все досить добре організовано. Як на мене, це основна відмінність – наявність багатьох гарних, інноваційних та нових ідей», - розповідає фахівець центрального офісу «Kromberg end Shubert» у Німеччині Сінді Душ.

Кожен працівник корпорації може професійно вдосконалюватись, а це в свою чергу відкриває широкі можливості для кар’єрного росту. У компанії кажуть: це стандарт для заводів «Кромберг енд Шуберт» у всьому світі.

«Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» – прекрасне місце для роботи. З такою кількістю населення, у людей є можливість будувати кар'єру та отримувати підвищення. Для тих, хто дійсно готовий та налаштований працювати добре, є усі шанси кар'єрного росту. На кожному заводі ми намагаємось підтримувати ці стандарти», - каже HR менеджер компанії «Кромберг енд Шуберт» у Словаччині Роберт Дласк.

На заводі «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі переконані: компанія зможе досягнути високих результатів лише за умови, якщо кожен працівник захоче бути успішним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт завод  
Матеріали по темі