Місто

У Житомирі комунальники взялися ремонтували відрізок дороги по вулиці Бориса Тена методом інфрачервоного розігріву

14 February 2018, 13:23

У Житомирі 14 лютого працівники КП «УАШ» розпочали роботи із усунення аварійної ямковості по вулиці Бориса Тена.

Про це КП «УАШ» 14 лютого зазначає на своїй сторінці у Facebook.

«Відсьогодні, силами підрядної організації, розпочато роботи із усунення аварійної ямковості, що утворилась по вул. Б. Тена. Технологія інфрачервоного розігріву пошкоджених ділянок, із додаванням бітуму та рецикляту, дозволяє працювати, навіть, при мінусових температурах та підвищеній вологості поверхні. Компанія працює по проїзній частині. Міжрельсову поверхню будемо відновлювати холодним асфальтом силами свого підприємства. Надалі, плануємо таким методом вийти на Східну та Корольова», - зазначає комунальне підприємство.

У коментарі Житомир.info директор комунального підприємства «УАШ» Сергій Янушевич сказав, що ремонт виконується на відрізку дороги від Хлібної до Східної по вулиці Бориса Тена.

«Робота проводиться не на тих самих ділянках, де робився ремонт у червні 2017 року. Ми пішли далі – від Хлібної до Східної. Влітку було від вулиці Небесної сотні і до Хлібної. Між рейками ремонт буде виконуватися холодним асфальтом, а проїзна частина буде робитися інфрачервоним розігрівом. Рух транспорту не обмежений», - сказав Сергій Янушевич.

Як повідомляв Житомир.info, з 19 червня 2017 року два комунальні підприємства залучалися до ремонту асфальтного покриття по вулиці Бориса Тена.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ Янушевич Бориса Тена ремонт дорога  
Матеріали по темі