Тема дня

«Тема дня» на Житомир.info: вареники чи тактичне спорядження – чим зараз допомагають волонтери українським військовим?

16 February 2018, 17:46

Військовий бюджет України на 2018-й рік становить 86 мільярдів 14 мільйонів 500 тисяч гривень.

З цих коштів майже 500 млн грн піде на утримання центрального апарату Міністерства оборони та Генерального штабу ЗСУ, 60 млрд грн пустять на зарплатню, забезпечення продовольством та речами особового складу ЗСУ, а також на підготовку військ, капремонт приміщень. Ще 2,3 млрд грн планують витратити на реабілітацію, лікування та санаторне забезпечення особового складу ЗСУ та членів їх сімей, утримання медперсоналу, забезпечення діяльності лікувальних та санаторно-курортних закладів, придбання ліків та обладнання. Майже 3 млрд грн витратять на навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерських кадрів та державних службовців, 857 млн грн на придбання житла для військових, а 334 млн грн – на утилізацію боєприпасів.

На відновлення, техобслуговування та ремонт озброєння і військової техніки, закупівлю нової та модернізованої військової техніки залишили 16,3 млрд грн.

Військовий бюджет України на 2018-й рік становить 86 мільярдів 14 мільйонів 500 тисяч гривень.
Infogram


Попри такі неймовірні суми, які виділяються на утримання та оснащення армії, волонтери продовжують їздити в зону АТО. Що нині везуть українським військовим на передову – вареники чи тактичне спорядження?

Говоримо в прямому ефірі «Теми дня» з волонтеркою Юлією Толмачовою.

Початок о 18.00

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Толмачова Тема дня військові волонтери 
Матеріали по темі