Влада

​​ЦВК призначила на квітень 2018 року вибори у двох селищних радах Житомирської області

17 February 2018, 13:09

16 лютого Центральна виборча комісія призначила на неділю 29 квітня 2018 року перші місцеві вибори у 40 ОТГ (у 4 міських, 14 селищних, 22 сільських ОТГ). Окрім того, ЦВК призначила на 29 квітня додаткові вибори депутатів у громадах, які приєднуються до діючих ОТГ, зокрема в Житомирській області у 2 селищних радах.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ЦВК 16 лютого.

«Окрім того, розглянувши звернення 4 ОДА щодо прийняття Комісією рішення про призначення додаткових виборів депутатів сільської та селищних рад об’єднаних територіальних громад від територіальних громад, що приєдналися до відповідних ОТГ, Комісія встановила їх відповідність вимогам Конституції України та законів України, а також Порядку призначення додаткових місцевих виборів та призначила на неділю, 29 квітня 2018 року, додаткові вибори депутатів однієї сільської та чотирьох селищних рад. Зокрема, у Житомирській області такі вибори відбудуться у 2 селищних радах, у Запорізькій області – в 1 сільській раді, у Харківській області – в 1 селищній раді, у Чернівецькій області – 1 селищній раді», – зазначається у повідомленні.

У Житомирській області 29 квітня 2018 року довибори відбудуться у Лугинському та Попільнянському районах.


Як повідомляв Житомир.info, на сайті Центральної виборчої комісії 7 листопада з’явилися всі результати виборів голів ОТГ, які перемогли на виборах 29 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори в ОТГ ЦВК 
Матеріали по темі