Здоров'я

​​У 2017 на будівництво, кап ремонт і оснащення медзакладів Житомирської області витратили більше 80 млн грн

18 February 2018, 11:48

Протягом 2017 року на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт медичних закладів області використали 51 млн 122 тис. грн. Ще на 32,4 млн грн закупили сучасне обладнання та вироби медичного призначення.

Про це 17 лютого інформує прес-служба Житомирської ОДА з посиланням на начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколу Суслика.

«Зокрема, у минулому році відкрили діагностичну лабораторію, науково-практичний центр, кардіологічне відділення з блоком інтенсивної терапії в обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського. Також провели ремонт терапевтичного відділення Ємільчинської ЦРЛ, операційного блоку в Коростишівській ЦРЛ з придбанням діатермокоагулятора, хірургічного відділення та операційної в Овруцькій ЦРЛ, хірургічного відділення в Олевській ЦРЛ. Крім того, оновили центр неврологічної допомоги та психологічної реабілітації учасників АТО в обласному госпіталі для ветеранів війни м. Бердичева, дитяче психоневрологічне відділення в обласній психіатричній лікарні № 1», – йдеться у повідомленні.

Також Микола Суслик наголосив на тому, що за урядовою програмою «Доступні ліки» у минулому році пацієнти Житомирщини отоварили в аптеках майже 400 тисяч рецептів. На відшкодування медпрепаратів використано 19 млн 253 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, до кінця року в Житомирській області планують відкрити 10 нових амбулаторій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медицина Житомирська обласна лікарня Суслик 
Матеріали по темі