Події

В Житомирській області на злодійській «вечірці» затримали кримінального авторитета-нелегала

1 March 2018, 21:33

На злодійській «вечірці» у Житомирській області затримали «злодія в законі», який нелегально перебував на території України.

Про це 1 березня на своїй сторінці у Faсebook повідомив перший заступник голови Нацполіції Вячеслав Аброськин.

«Без запрошення завітали на злодійську «вечірку» на Житомирщині та зустріли там чергового «злодія в законі» по кличці «Полік». За підсумком зустрічі Полікарп «самостійно» прийняв рішення виїхати з України. До речі, цей «Полік» практично та фактично є нелегалом. Побажаємо йому щасливої дороги», - написав Аброськин.

Про затримання «злодія в законі» поінформував і начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«"Превентивні" заходи поліції та УСБУ отримали логічний результат - "злодій у законі Полік" залишить Україну. Поліція Житомирщини проти того, аби такі особи почували себе тут комфортно. Ми працюємо у рамках наданих нам повноважень для безпеки людей», - повідомив керівник ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 2 лютого цього року в Житомирі заарештували кримінального авторитета, який 2 роки тому застрелив азербайджанця на Сінному ринку. 3 лютого житомирські судді не зібрались для обрання запобіжного заходу підозрюваному в убивстві. Однак Ібрагіма Гасімова не відпустили і незадовго до закінчення 48-годинного терміну затримання правоохоронці оголосили йому ще одну підозру - незаконне зберігання зброї, яку вилучили ще у 2016 році під час обшуку квартири. І на підставі цього 6 лютого Корольовський районний суд м.Житомира обрав йому запобіжний захід. 16 лютого за Гасімова внесли заставу в 528 тис 600 грн і він вийшов на свободу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція затримання Амброськин Печененко кримінальний авторитет  
Матеріали по темі