Влада

Мер Житомира звільнив Світлану Ольшанську з посади директора КП та встановив їй оклад заступника мера – 6300 грн

5 March 2018, 14:02

Мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив Світлану Ольшанську з посади директора комунального підприємства «Парк» за угодою сторін, присвоїв їй 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування та встановив їй посадовий оклад в розмірі 6300 грн.

Відповідні розпорядження міський голова підписав 28 лютого та 1 березня 2018 року, на сайті міськради їх опублікували 5 березня.

У розпорядженні від 28 лютого «Про звільнення директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради Ольшанської С. Г». йдеться, що Світлану Григорівну Ольшанську звільнено з посади директора комунального підприємства «Парк» 28 лютого 2018 року за угодою сторін та припинено з нею контракт.

Іншим розпорядженням від 1 березня 2018 року Сухомлин встановив новому заступнику посадовий оклад та присвоїв відповідний ранг.

«Присвоїти заступнику Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольшанській Світлані Григорівні 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування та встановити їй посадовий оклад в розмірі 6300 гривень на місяць, стаж служби в органах місцевого самоврядування 07 років 11 місяців 1 день та надбавку за вислугу років в розмірі 15%», - йдеться в документі.

Нагадаємо, 1 березня 2018 року директора КП «Парк» Світлану Ольшанську призначили заступником мера Житомира. На посаді директора комунального підприємства вона пропрацювала 8 місяців: контракт з нею уклали 19 червня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого 2018 заступник мера Житомира з гуманітарних питань Матвій Хренов написав заяву на звільнення «за угодою сторін». На сесії 1 березня депутати проголосували за його звільнення та підтримали призначення заступниками мера Вікторії Краснопір та Світлани Ольшанської. Які обов’язки будуть у нових заступників мера Житомира та що робитиме після звільнення Матвій Хренов, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: заступник мера Ольшанська розпорядження  
Матеріали по темі