Події

У селі Житомирської області фермер морить голодом тварин

7 March 2018, 09:19

На Житомирщині два десятки овець блукають селом у пошуках їжі, інші тварини зачинені у стайнях і потерпають від холоду, голоду та бруду.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Чоловік, якого селяни звинувачують у жорстокому поводжені з тваринами, живе у цьому ж селі, але зустрічі з односельцями уникає. Вплинути на нього не можуть ні у сільраді, ні у поліції.

У Житомирській облдержадміністрації зазначили, що Держпродспоживслужба винесла постанову про адмінстягнення фермеру з селі Кілки Чуднівського району.

«Під час обстеження працівники встановили, що в приміщеннях знайдено шкіри та черепи забитих тварин. Також виявлені дві ВРХ, 1 кінь, кабан та до 2 десятків овець. Вгодованість тварин – нижче середньої. За результатами перевірки Чуднівським РУ ГУ Держпродспоживслужби складено відповідний протокол та винесено постанову про адміністративне стягнення жителю с. Кілки», – йдеться у повідомленні.

Також складений акт перевірки направлено сільському голові, управлінню Нацполіції та заявникам. Співробітники Чуднівського відділку Бердичівського відділу ГУ Національної поліції в Житомирській області проводять слідчі дії.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2015 року захисники тварин у Житомирі врятували собаку від голодної смерті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фермер тварини Чуднівський район  
Матеріали по темі