Політика

Борислав Розенблат подарував житомирському садочку №55 електрообігрівачі

7 March 2018, 11:14

У Житомирському центрі розвитку дитини №55 по-справжньому святковий настрій. Дітки співають пісень, танцюють та розповідають вірші вітаючи свої матусь і бабусь з 8 березня. На свято весни хлопчики вбрались у сорочки, дівчатка у легкі сукенки. Проте, коли концерт завершиться дітки вимушені будуть змінити свої образи та вдягнутись тепліше. Позаяк, температура в групах, а саме у кімнаті для відпочинку не перевищує 18 градусів.

«Тут трішки прохолодно, 18 градусів у спальні. Конвектори дуже потрібні», - розповідає завідувач Житомирського центру розвитку дитини №55 Юлія Марко.

На придбання додаткових обігрівачів ані у керівництва, ані у батьків коштів немає. Тому останні звернулись за допомогою до Фонду Родини Розенблат.

«Ми звернулись приблизно два тижні тому до Фонду родини Розенбалат. Рішення було прийнято батьківською громадою двох груп, нас підтримали й інші батьки. Тому, що температурний режим не є достатнім навіть згідно санітарних правил. Це рішення було прийнято, щоб поліпшити знаходження вихованців у садочку», - розповідає Володимир.

У Фонді родини Розенблат одразу відгукнулися на допомогу та закупили чотири електрообігрівачі, які й подарували на святковому ранку. Нардеп Борислав Розенблат зауважує: недоцільно називати такі речі подарунками. Головне, каже, що вихованці садочку тепер будуть спати у теплих й гарно прогрітих приміщеннях, залюбки йтимуть до садочку та навчатимуться, адже саме від дітей залежить майбутнє України.

«Якщо ми будемо вкладати душу, серце, гроші у наше майбутнє, то в Україні буде все гаразд. Коли ми сьогодні відчуваємо те, що Україна знаходиться у такому стані, що молодь покидає нашу країну - це величезна загроза. Тому ми маємо зробити усе разом, щоб наша країна була країною, де люди мріють жити», - говорить народний депутат України Борислав Розенблат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат садочок  
Матеріали по темі