Події

​У житомирській лікарні помер хлопчик, який обгорів під час пожежі

12 March 2018, 18:11

11-річний хлопчик з Радомишльського району Житомирської області, який отримав на пожежі близько 60 % опіків тіла, помер у лікарні.

Про це 12 березня повідомила прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

«Горе, що спіткало багатодітну сім’ю із села Спірне Радомишльського району, жахливе. У той фатальний день в оселі знаходилось троє дітей, батьків вдома не було. Діти намагалися розпалити грубу, але щось пішло не так. Полум’я уразило 11-річного Святослава, після чого діти запанікували і не знали, що їм робити. Хлопчик отримав близько 60 % опіків тіла. Майже 2 тижні лікарі боролися за життя дитини, однак ураження виявились непереборними для організму малюка», - інформує УДСНС.

Інформацію про смерть хлопчика Житомир.info підтвердив завідувач опікового відділення Житомирської обласної клінічної лікарні Богдан Нікітенко.

«На жаль, дитина померла. Це сталося сьогодні, 12 березня», - сказав він по телефону.

Як повідомляв Житомир.info, пожежа у будинку, де залишилися троє дітей, спалахнула 27 лютого. Старша 14-річна дівчинка врятувала менших братів, 2006 та 2009 років народження, проте 11–річний Святослав отримав опіки більше половини тіла. На його лікування збирали кошти всією Україною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа опік хлопчик  
Матеріали по темі