Фоторепортаж

Американський астронавт у Житомирі, вшанування добровольців АТО і «сміттєвий привіт» зі Львова. Фото тижня

17 March 2018, 18:39

12 березня викладачки Житомирського агротехнічного коледжу показали, як самостійно зробити екологічну та дешеву побутову хімію.



13 березня в житомирському Домі української культури відкрилась цікава для батьків і дітей виставка «Мама, іграшка, дитина».



Минулого тижня рятувальники десятки разів відкачували воду з дворів жителів області.



Увечері 14 березня біля пам’ятного знаку Героям Небесної сотні у Житомирі близько сотні людей згадували бійців добровольчих формувань: пригадали загиблих, вручили квіти рідним і випустили в небо білих голубів.



15 березня мер Житомира проінспектував будівництво нового корпусу гімназії №3, де в 2016 році виявили велику тріщину і почали реконструкцію. Нова будівля буде сучасною, креативною та місткою.



Також 15 березня в Олевському районі Житомирської області виявили величезну купу сміття зі Львівщини, яку не довезли до місцевого полігону. У смітті люди знайшли використані шприци та інші медичні відходи.


Аншлаг зібрала зустріч житомирян з американським астронавтом Ренді Брезником 16 березня. Полковник військово-повітряних сил США приїхав з сином Ваятом, якого всиновив в Україні у 2008 році. Він передав музею космонавтики прапор України, який був у космосі, та отримав вишиванку від мера Сухомлина.




Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня  
Матеріали по темі