Події

Житомирські рятувальники викачали з підвалу спорткомплексу «Динамо» 450 кубометрів води

20 March 2018, 13:18

У Житомирі з підвалу спорткомплексу «Динамо» рятувальники відкачували воду, а у Бердичівському районі – з підвального приміщення школи.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Внаслідок весняного водопілля та підйому рівня ґрунтових вод упродовж останньої доби на території області зареєстровано 3 випадки підтоплення підвальних приміщень. Так, 19 березня о 10:00 в с. Гардишівка Бердичівського району керівництво місцевої загальноосвітньої школи звернулося до Служби порятунку «101» щодо відкачки води. В підвалі учбового закладу упродовж останніх днів підходили ґрунтові води. Рятувальники, які прибули до місця виклику мотопомпою відкачали близько 100 куб. м води. О 12:20 чергове відділення бійців ДСНС аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області залучалося до відкачки води з підвалу одного із спорткомплексів м. Житомира. Там рятувальники відкачали 450 куб. м води. А о 15:15 овруцькі рятувальники відкачали 30 куб. м води з підвального приміщення приватного житлового будинку в с. Ігнатпіль Овруцького району», - поінформували рятувальники.

Також у прес-службі ДСНС у Житомирській області Житомир.info уточнили, що затопило підвал спорткомплексу «Динамо».

Як повідомляв Житомир.info, з 11 березня рятувальники почали отримувати інформацію про підтоплення подвір’їв у населених пунктах Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники спорткомплекс вода підтоплення  
Матеріали по темі