Фоторепортаж

​У житомирському ФОК розпочався весняний сезон «уроків плавання». Фоторепортаж

20 March 2018, 16:35

У спортивно-оздоровчому комплексі «ФОК» у Житомирі розпочався новий сезон уроків плавання для школярів молодшої ланки. Учні з 2 по 6 класи мають змогу навчитися плавати абсолютно безкоштовно – уроки оплачені з міського бюджету, програма діє третій рік поспіль.

Уроки плавання проходять на базі плавального басейну «Lime fitness» з 13 березня по травень 2018 року.

Всього, зі слів начальника управління сім’ї, молоді і спорту Житомирської міськради Ірини Ковальчук, навесні 2018 року школу плавання пройде 200 дітей з таких міських шкіл та ліцеїв: №№ 8, 21, 22, 24, 28, 35 і 36. На їх навчання в бюджеті закладено 140 тис. грн, в тому числі 72 тис. грн за оренду доріжок у басейні.

«Кожна з 10 груп по 20 дітей обов’язково пройде 8 уроків з професійними тренерами. Ці заняття є безкоштовними для дітей, вони проходять за підтримки міської ради, за бюджетні кошти для того, щоб діти навчилися триматися на воді, поводитися на воді і, звісно, плавати. Тому що, згідно зі статистикою, 70% населення України не вміє плавати», - зауважує Ірина Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році влада Житомира збільшила кількість учнівських груп для безкоштовних занять з плавання.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: плавання школяр ФОК  
Матеріали по темі