Місто

Директор житомирського Центру захисту тварин розповіла причину низького доходу від ветеринарних послуг

27 March 2018, 10:38

Житомирська влада збирається затвердити звіт виконання фінплану КП «Центр захисту тварин» за 2017 рік.

Проект рішення «Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради» опублікований на сайті Житомирської міськради 26 березня 2018 року.

«Відповідно до статей 24, 78 Господарського кодексу України, статей 27, 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: Затвердити звіт про виконання показників фінансового плану за 2017 рік комунального підприємства «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради, що додається до оригіналу даного рішення», - йдеться у проекті рішення.

Житомир.info вирішив уточнити у директора КП «Центр захисту тварин» Олександри Мельник, чому в плані про дохід від надання платних ветеринарних послуг зазначалася сума 962,3 тис. грн, а по факту чистий дохід виявився в розмірі 59,8 тис. грн.

«Фінансовий план складався з початку року. Одна з основних причин, чому ми не вийшли на таку суму – зайняла процедура отримання ліцензії. У травні ми її отримали, в липні у нас запрацював готель для тварин. І по суті десь тільки з жовтня місяця ми почали надавати повноцінні ветеринарні послуги. Хочу наголосити, що згодом ми плануємо підписати меморандум про співпрацю з агроуніверситетом. Також, згідно програми розпочинаємо основну нашу діяльність – стерилізацію тварин. Мали б почати раніше, але у зв’язку з негативними погодними умовами це все затрималося», - розповіла Олександра Мельник.


Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2017 року на сайті Житомирської міської ради був опублікований проект рішення про затвердження програми «Житомир – дружнє місто до тварин». Завдяки цій програмі кількість вуличних собак у Житомирі має скоротитися на 15%.

У червні 2016 року в Житомирі завершили облаштування Центру захисту тварин на вул. Параджанова. На сесії міської ради 15 грудня депутати проголосували за створення комунального підприємства «Центр захисту тварин». 23 грудня мер призначив директором КП Олександру Мельник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мельник центр захисту тварин фінплан  
Матеріали по темі