Влада

У Житомирі створили та наповнюють сайти для 76 навчальних закладів, – заступник начальника освіти

27 March 2018, 11:53

До 1 квітня 2018 року в 76 навчальних закладах Житомира мають запрацювати власні веб-сайти, на створення яких виділялося майже 300 тис. грн.

Житомир.info вирішив поцікавитися у заступника начальника управління освіти Житомирської міської ради Світлани Ковтуненко, на якому етапі зараз знаходиться створення сайтів для ДНЗ та шкіл.

«Вони вже створені, до першого квітня зараз іде наповнення даних сайтів відповідно до затвердженої загальної схеми. Вони і після 1 квітня будуть наповнюватися, але зараз провайдер працює з кожним закладом окремо, спільно навчаються, спільно заносять ту інформацію, яка є. Я так думаю, що тиждень тому назад було зроблено десь 70%, а до першого квітня вони повинні вийти на те, аби їх можна було бачити. Сьогодні в інтернеті ці навчальні заклади знайти ще не можна, це можна буде зробити після 1 квітня. У деяких навчальних закладах, які відокремлені від даної платформи, є сайти. Тиждень тому я цікавилася, як просувається це питання – воно йде за графіком», - сказала Світлана Ковтуненко.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2018 року під час наради з керівниками освітніх закладів заступник міського голови Матвій Хренов говорив про те, що кожен навчальний заклад повинен мати веб-сайт, і до 1 квітня у Житомирі 76 навчальні заклади мають отримати власні сайти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ковтуненко веб-сайт  
Матеріали по темі