Місто

Житомирська студентка, яку жорстоко побив одноліток, реабілітується в Центрі братів Кузьміних

27 March 2018, 13:44

19 річна студентка з Житомира, яку після нового року побив одноліток, розпочала процес реабілітації в Центрі братів Кузьміних та вже вимовляє деякі слова.

Про це на своїй сторінці у Facebook 27 березня написав засновник центру Сергій Кузьміних.

«На початку січня в Житомирі сталась резонансна подія: молоду дівчину сильно побили, порізали горло та кинули ввечері помирати на вулиці. Тоді від смерті Віку врятувало те, що на момент нападу вона спілкувалась по телефону. Рідні, почувши крик Віки, відразу почали її шукати. Знайшли непритомну... Реанімація. Кома. Невтішні прогнози. Вікторія прийшла до тями і розпочався процес відновлення та реабілітації. Наша команда реабілітологів та психологів в Житомирському Центрі активно працюють разом із дівчиною. Сьогодні сьомий день занять. Про те, що це вкрай важкий та довготривалий процес, знають всі. В тому числі і Світлана - мама Віки. Та раз у раз не може стримати сліз, коли бачить нові результати дівчини, коли Віка починає потроху рухати рукою самостійно чи каже якісь слова. Ми віримо в те, що все нормалізується! Головне - активна праця та родинна підтримка! Приклад із Вікою - це одна із численних історій роботи нашого Центру. Реабілітації, яка необхідна, яка відновлює та допомагає жити повноцінним життям», - написав Сергій Кузьміних.

Картковий рахунок для тих, хто бажає підтримати Центр братів Кузьміних

5169 3305 1042 2691

отримувач Кузьміних Сергій Володимирович

АБО БО "Міжнародний благодійний фонд братів Кузьміних"

ЄДРПОУ 40054313

р/р 26004055802514,

Житомирське відділення ПАТ "Приватбанк"

МФО 31174

kuzminykh.org

+380 96 691-66-31

+380 63 211-52-60

Як повідомляв Житомир.info, 4 січня 2018 року в районі Вільського Шляху жорстоко побили 19-річну житомирську студентку Вікторію Шилюк. 23 січня поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття дівчини.

Деталі затримання підозрюваного у жорстокому побитті і пограбуванні 19-річної житомирської студентки Вікторії Шилюк, розповіли під час брифінгу за участю начальника ГУНП Вячеслава Печененка, начальника управління карного розшуку ГУНП Віктора Бугири та начальника Житомирського ВП Михайла Сороки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: студентка реабілітація Кузьміних  
Матеріали по темі