Влада

Медичні заклади Житомира закуповують програмні комплекси для ведення обліку пацієнтів та історії хвороб

3 April 2018, 13:59

Житомирська комунальна установа «Центральна міська лікарня №2» 2 квітня уклала договір на закупівлю програмного забезпечення «Медична інформаційна система». Аукціон на визначення переможця проводився на майданчику ProZorro і завершився 13 березня 2018 року – переможцем стало ТОВ «Елекс». Спочатку вони пропонували свої послуги за майже 540 тисяч гривень, в процесі аукціону знизили вартість до 390 тисяч. Їхні конкуренти – «Дайтекс Технолоджіс» змогли знизити ціну лише на 90 тисяч – з 541,2 до 450 тисяч гривень.

2 квітня КУ «ЦМЛ №2» уклала угоду з ТОВ «Елекс» на закупівлю комп’ютерної програми «Доктор Елекс» у кількості 41 примірника. Вартість кожного з них – 6 тис. 750 гривень, впровадження програмного комплексу обійдеться в 113 тисяч 250 гривень.


Скріншот з інформації про відповідність продукту постачальникам технічним вимогам замовника

«Медичну інформаційну систему» хоче закупити і КУ «Центральна дитяча міська лікарня». 23 березня на сайті ProZorro було опубліковане повідомлення про намір укласти договір з ТОВ «Дайтекс Технолоджіс» на закупівлю програмного забезпечення за 450 тис. грн. За результатами аукціону їхня ціна виявилась найбільшою, але пропозиції конкурентів – ТОВ «Елекс» та ТОВ «Здоров’я 24» - відхилили, як такі, що не відповідають умовам тендерної документації. При цьому, «Дайтекс Технолоджіс» поставляють той самий продукт, що і ТОВ «Елекс». Останнє має право інтелектуальної власності на цю комп’ютерну програму.


Скріншот з пакету документів ТОВ «Дайтексттехнолоджіс», наданого на закупівлю КУ «ЦДМЛ м. Житомира»

ТОВ «Елекс» зареєстроване у Львові, його засновники – 11 львів’ян та мешканець Шацька Волинської області. Кінцеві бенефіціарні власники – Скрипник Ігор Олексійович та Поліщук Олена Олексіївна. ТОВ «Дайтекс Технолоджіс» зареєстроване у Вінниці, заснували його теж вінничани – Осипенко Юлія Андріївна та Костюк Сергій Володимирович.

13 квітня розпочинається аукціон на закупівлю «Медичної інформаційної системи» для Житомирського обласного перинатального центру. Раніше вони вже відмінили таку закупівлю – 21 березня 2018 року замовник відхилив усі конкурсні пропозиції.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня 2017 року керівник Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун приїздила в Житомир та протестувала у міській поліклініці №2 електронну систему реєстрації пацієнтів. У листопаді 2017 року цей медзаклад продемонстрував, як працює система «Поліклініка без черг». У січні 2018 року в МОЗ розповіли, що заклади первинної допомоги у 2018 році повинні забезпечити комп’ютеризацію та підключитися до електронної системи охорони здоров’я. З 1 квітня розпочинається приписна кампанія з укладання договорів з лікарями. Житомиряни можуть облради лікаря на новоствореному сайті КП «Центр первинної медико-саніторної допомоги».

Як підписати декларацію з сімейним лікарем, педіатром чи терапевтом, читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер медобладнання ЦМЛ лікарня  
Матеріали по темі