Влада

​На хабарника з коростенської лікарні одягли електронний браслет

4 April 2018, 20:24

Затриманий на хабарі заступник головного лікаря Коростенської районної поліклініки перебуватиме під цілодобовим арештом та відсторонений від посади.

Про це 4 квітня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

За даними прес-служби, досудове розслідування за фактом отримання хабара триває.

«У середу, 4 квітня 2018 року, клопотання щодо обрання запобіжного заходу затриманому, погоджене прокуратурою області, розглянув Корольовський районний суд м. Житомира. Ухвалою суду посадовій особі обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю. Цією ж ухвалою заступника головного лікаря райполіклініки відсторонено від посади», - інформує прокуратура.

Нагадаємо, 3 квітня 2018 року правоохоронці затримали медичного чиновника, який вимагав та одержав 3 тис. грн неправомірної вигоди за те, щоб видати пацієнту направлення для проходження огляду МСЕК.

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня 2018 правоохоронці затримали 40-річного чоловіка, який за «винагороду» в 10 тисяч гривень пообіцяв влаштувати житомирянина водієм до силового відомства. 4 квітня на хабарі погорів співробітник житомирської патрульної поліції, який узяв 5 тис. грн хабара за вільну торгівлю пальним на трасі Київ-Чоп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар хабарник суд електронний браслет  
Матеріали по темі