Місто

Працівники інспекції з благоустрою розганяли торговців на Небесній сотні у Житомирі

6 April 2018, 11:20

Зранку 6 квітня біля квітникового базарчика по вулиці Небесній сотні у Житомирі працівники інспекції з благоустрою розганяли продавців.

Житомир.info поцікавився у керівника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомир» Юрія Юзвинського, кого «ганяли» та на кого працівники інспекції разом з поліцією складали протоколи.

«Наші працівники не «ганяють» тих, хто квітами торгує. «Ганяють» тих, які стоять з окулярами, іграшками... Рішення виконкому виключно стосується людей, які торгують розсадами, квітами. А є люди, які там хочуть стати з іншим товаром, тільки до них є претензії. Сьогодні навіть поліція склала протокол. Вчора ми їм приписи видали і попередили усно, що вони не мають права там стояти, якщо надалі залишатимуться – то складатимуться протоколи», - розповів Юрій Юзвинський.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня члени виконавчого комітету дозволили громадянам, які продають вирощені у власних господарствах квіти, розсаду, саджанці та інші рослини, з 5 квітня почати торгівлю на вулиці Небесної сотні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Юзвинський інспекція з благоустрою поліція протокол  
Матеріали по темі