Місто

Співорганізатори житомирського Великоднього ярмарку частували вихованців спецшколи-інтернату смаколиками та розвагами

9 April 2018, 16:48

Великодні мега-писанки на Михайлівській у Житомирі розписували не лише дорослі майстри, а й діти. Зокрема - вихованці місцевої спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, які вже втретє долучаються до створення святкової локації.

«На цій писанці зробили так, що Ісус Христос разом з дітьми. Так, як ми працюємо у школі-інтернаті, то це наш захисник. На фоні блакитного неба, квітучих яблунь – це говорить про те, що прийшла весна. Це радість, це життя. Наші дітки теж долучались до цих крашанок, вложили в них душу, частку своєї маленької душі», - говорить вихователь початкових класів Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Наталія Шевель.


Перше знайомство з вихованцями школи-інтернату співорганізатор Великоднього ярмарку Ярослав Гапоненко згадує й досі. Чоловік розповідає: познайомив їх неочікуваний випадок, який стався у 2016. Відтоді діти – бажані гості на кожному святі, яке проводить компанія «Інформбюро».

«Під міською радою ми зробили фотозону, де розмістили наші білі писаночки для розпису у великій корзині. На наступний день увесь Житомир облетіла новина, що з-під міської ради вкрали писанки. Як виявилось, через день до нас прийшли дітки й принесли ці писанки. Вони подумали, що дуже сумно, що білі писанки лежать у такому гарному кошику, тому вони вирішили їх розписати. Відтоді ми з ними знайомі і запрошуємо на кожні свята», - каже директор компанії «Інформбюро» Ярослав Гапоненко.

Аби віддячити малечі за їхню небайдужість та творчу роботу організатори Великоднього ярмарку запросили останніх на гостину й цьогоріч, підготувавши для дітей розваги та смаколики.

«Ми дуже хотіли, щоб наші дівчатка та хлопці подивились та взяли участь в Поливаному понеділку. Зараз вони катаються на атракціонах. Також ми зробимо для них екскурсію, сфотографуємось обов’язково біля тієї великої писанки та їхніх дитячих робіт, які вони вже втретє принесли на наш фестиваль писанки і обов’язково пригостимо їх смачними пасками», - розповідає Ярослав Гапоненко.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в Поливаний понеділок на Михайлівській менш ніж за годину вихлюпали більше 4 тонн води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Великдень діти вул.Михайлівська Гапоненко  
Матеріали по темі