Події

У Малині школяр виліз на електроопору, щоб зробити селфі: хлопця госпіталізували з забоями та опіками

17 April 2018, 11:55

До лікарні в Житомирській області госпіталізували 13-річного хлопця, який вирішив залізти на електроопору та зробити селфі.

Про це 17 квітня повідомив сайт Малинські новини.

«Нещасний випадок стався напередодні Великодня з 13-річним малинчанином. Як розповідають місцеві мешканці, хлопець грався з однолітками неподалік банкнотки. Підліткам спало на думку зробити селфі на вишці ЛЕП. Хлопчина за лічені секунди вибрався із мобілкою мало не на самісінький вершечок, і прилаштувався до фотосесії, коли зненацька його вдарило струмом. На підлітку спалахнув одяг, він упав на землю. Перелякані діти стали кликати на допомогу. Потерпілого з переломом ключиці, забоями та опіками доставили в реанімаційне відділення ММРТМО, звідти – в обласну лікарню. У хлопця обпечені 50% тіла», - йдеться на сайті.

Керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко інформацію про подію Житомир.info підтвердила.

«5 квітня близько 18:00 на одній з вулиць райцентру «швидка» госпіталізувала з опіками хлопця, 20 квітня йому виповниться 14 років. Дійсно, він виліз на стовп електроопори, де отримав опіки у результаті ураження електрострумом. Хлопець ще перебуває на лікуванні», - розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2017 року житомирський лікар розповів про відчайдухів-селфістів та наслідки після ураження струмом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин Ващенко поліція селфі електроопора  
Матеріали по темі