Влада

​Виконавча служба арештувала майно житомирської автобази, яка заборгувала працівникам майже 400 тис. грн

19 April 2018, 13:51

18 квітня мобільна група державної виконавчої служби арештувала майно житомирського підприємства «Автобаза», яке заборгувало працівникам 391 тисячу гривень.

Про це 19 квітня повідомила прес-служба головного територіального управління юстиції в Житомирській області.

«Люди, які перебували чи перебувають у трудових відносинах з дочірнім підприємством «Автобаза» ПАТ «Житомирінвест», нарешті отримають свої гроші. Адже підприємство сьогодні має загальну заборгованість понад 560,3 тисяч гривень, з якої левова частка коштів припадає на зарплату – більше 391 тисячі грн. 18 квітня мобільна група Богунського відділу державної виконавчої служби м. Житомир Головного територіального управління юстиції виїздила до автобази, де описала й арештувала нерухоме майно: автомайстерню, склад резин, цех з ремонту агрегатів, склад запчастин, електроцех, столярний цех та ін. Усе це майно передадуть на реалізацію через електронні торги, а виручені кошти будуть спрямовані на погашення заборгованості», - інформує прес-служба.

В управлінні стверджують, що працівники виконавчої служби не тільки в примусовому порядку стягують борги, а попереджають підприємства-боржники про наслідки невиконання рішень судів щодо виплати заробітної плати та інших виплат.

Нагадаємо, 11 квітня 2018 мобільна група з ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати побувала в гаражному кооперативі «Світанок» у Житомирі та вилучила з каси готівку.

Юстиція нагадувала, що на Житомирщині налічується 33 підприємства, які боргують найбільше своїм працівникам. За 3 місяці 2018 року органи державної виконавчої служби стягнули заборгованості виплат на суму 3,9 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно мобільна група описала приміщення ДП «Житомирський державний центр науки, інновацій та інформатизації», яке заборгувало працівникам та державі більше 700 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зарплата борги заборгованість  
Матеріали по темі