Влада

Двоє житомирських студентів отримуватимуть академічну стипендію імені М. С. Грушевського

20 April 2018, 09:37

Двом студентам з Житомира згідно наказу Міністерства освіти та науки призначено академічну стипендію імені М. С. Грушевського на ІІ семестр 2017/2018 навчального року.

Нараз Міністерства освіти і науки України «Про призначення академічних стипендій студентам закладів вищої освіти» опублікований на сайті МОН 17.04.2018 р.

«Відповідно до Указу Президента України від 22 липня 2000 р. №909/2000 «Питання Національної гірничої академії України», (…) наказую: Призначити на II семестр 2017/2018 навчального року академічні стипендії: Президента України для студентів Національної гірничої академії, затвердивши список, що додається; імені М. С. Грушевського для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів; імені Вадима Гетьмана для студентів вищих економічних навчальних закладів, затвердивши список; імені Ігоря Курчатова; імені В. М. Чорновола студентам факультетів (інститутів) журналістики вищих навчальних закладів, затвердивши список; Кабінету Міністрів України обдарованим студентам з числа інвалідів», - йдеться у документі.

У наказі також йдеться про те, що керівники закладів вищої освіти мають забезпечити виплату призначених академічних стипендій у розмірі, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1047 «Про розміри стипендій у державних та комунальних навчальних закладах, наукових установах».

У списку студентів, яким призначено академічну стипендію імені М. С. Грушевського для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів на II семестр 2017/2018 навчального року є житомиряни: Бродська Марія Юріївна – Житомирський національний агроекологічний університет та Василенко Надія Василівна – Житомирський державний технологічний університет.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році академічну стипендію Кабінету Міністрів України на I семестр 2016/17 навчального року було призначено, курсанту Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова Олегу Хролю та студентці Житомирського державного університету імені Івана Франка Катерині Чудовській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: студент Міністерство освіти стипендія наказ  
Матеріали по темі