Місто

Житомиряни скаржаться на сморід від біотуалетів, встановлених на Старому бульварі

24 April 2018, 17:04

Житомиряни, які живуть у будинку на Старому бульварі, скаржаться на сморід від встановлених біотуалетів.

Лист та відео на адресу редакції надіслали 24 квітня.

«З недавнього часу напроти будинку за адресою Старий бульвар 12, 2-й під'їзд, встановили два біотуалети. Всі «прекрасні» запахи від цих туалетів нюхають люди з будинку. У нас начебто мер міста так багато їздити по Європі, багато бачить, а не знає, що роблять його чиновники», - написав житомирянин Денис.

Вдалося з’ясувати, що біотуалети на Старому бульварі встановило комунальне підприємство «Житлове виробниче підприємство аварійних робіт». Але отримати коментар щодо того, хто саме визначив місце встановлення громадських вбиралень, не вдалося – у КП порадили передзвонити завтра зранку.


Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2016 року тодішній радник міського голови Юрій Мойсеєв повідомляв, що на купівлю вбиралень місто планує виділити 500 тис. грн. В липні минулого року на сайті міської ради опублікували проект рішення виконавчого комітету «Про розміщення громадських вбиралень на території м. Житомира», але рішення прийняте не було. У вересні 2017 року тендерний комітет КП «Інспекція з благоустрою» відмінив торги по придбанню трьох громадських вбиралень, на які планували витратити 930 тисяч гривень, був оголошений новий тендер, але торги так і не відбулися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туалет Старий бульвар парк біотуалет  
Матеріали по темі