Події

У Лугинському районі сонний водій на Volkswagen зіштовхнувся з ВАЗ, а в Овручі керманич ЗАЗу в’їхав у кам’яну стінку

28 April 2018, 12:55

Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими трапилися на шляхах Житомирської області 27квітня в Овручі та 28 квітня у Лугинському районі.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 квітня близько 21.20 на вулиці Овруча. Попередньо, 64-річний житель Овруцького району, керуючи автомобілем ЗАЗ-1105, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з кам’яною стіною. У результаті ДТП водій отримав травми та був доставлений до місцевої лікарні. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває з’ясування причин та обставин події», - поінформували у поліції.

«28 квітня ДТП сталася близько 6.00 на 194 км автодороги Київ-Ковель у Лугинському районі. За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen, 48-річний житель Волинської області, рухаючись у напрямку м. Києва, заснув за кермом, унаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21099», під керуванням 55-річного жителя Лугинського району. Унаслідок ДТП автомобіль ВАЗ з’їхав у кювет, а травми отримала його пасажирка, 47-річна жителька району. Її було госпіталізовано до Лугинської райлікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 26 квітня на перехресті вулиць Мазепи і Шевченка в Житомирі зіштовхнулись дві автівки: Renault і Chevrolet.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруч ДТП Лугинський район поліція  
Матеріали по темі