Події

Донька травмованого велосипедиста шукає свідків ДТП, яка сталася під Житомиром 30 квітня

3 May 2018, 11:24

30 квітня біля села Березівка Житомирського району автомобіль збив велосипедиста і не зупинився, чоловік отримав множинні травми.

Про це 2 травня у фейсбук повідомила житомирянка під ніком Кріс Тінка.

«Величезне прохання відгукнутися тих, кому відома будь-яка інформація. У понеділок, 30 квітня, о 19:35 на під'їзді до Березівки (траса М-06), не доїжджаючи 300 м до автозаправки «Маршал», був збитий велосипедист. Це мій батько, Рудницький Сергій Владиславович. Пересувався по узбіччю зі швидкістю близько 23 км/год. Був збитий легковим автомобілем (попередньо, зі слів свідка, Volkswagen Passat), що їхав за ним. Авто виїхало на узбіччя, що було помітно по слідах шин. При цьому з'їзди і повороти на даній ділянці відсутні! Водій з місця наїзду зник. Викликали швидку і поліцію люди, які їхали назустріч. Зараз батько в лікарні з серйозною травмою, отримав множинні роздроблені відкриті переломи лівої ноги, в т.ч. відкриті, травми спини і м'яких тканин. Попереду операція і реабілітація. Сила удару була такою, що від велосипеда нічого не залишилося. Від ЧМТ врятувала каска, яка тріснула, але Слава Богу, вберегла голову», - пише житомирянка.

Речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко у коментарі Житомир.info розповіла, що станом на 3 травня винуватець дорожньо-транспортної пригоди не знайдений, і пошук свідків залишається актуальним.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно свідків аварії розшукували батьки дівчинки, яку 12 квітня збили біля житомирського СК «Динамо».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: свідок аварія ДТП велосипедист  
Матеріали по темі