Місто

Влада Житомира збирається уперше після 1995 року окреслити території, які закріплені за школами

10 May 2018, 10:39

За 29 школами Житомира збираються закріпити вулиці і будинки, які належать до території їх обслуговування.

Проект рішення виконавчого комітету «Про закріплення територій обслуговування за закладами загальної середньої освіти міста» 8 травня розмістили на сайті міськради.

Так, задля забезпечення здобуття дітьми шкільного віку загальної середньої освіти виконком планує закріпити території обслуговування за закладами загальної середньої освіти міста Житомира згідно з додатком та визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 23.02.1995 «Про поділ території міста на мікрорайони загальноосвітніх шкіл».

Знайти свою адресу і номер школи, до якої належить той чи інший будинок, можна тут:


Нагадаємо, на початку 2018 року тодішній заступник міського голови Матвій Хренов розповідав, що в першу чергу в житомирські заклади освіти прийматимуть дітей з мікрорайону, до якого належить заклад.

Як повідомляв Житомир.info, улітку 2017-го виконком прийняв рішення щодо звернення до облради, районних, селищних рад і ОТГ щодо відшкодування витрат з міського бюджету на навчання дітей, які не є жителями Житомира. Проект рішення виконкому про відшкодування навчання нежитомирських дітей з’явився у червні 2017 року.

На сесії 18 грудня 2017 року житомирські депутати проголосували за звернення щодо відшкодування цих витрат з бюджетів місцевих громад з розрахунку 17,1 тис. грн на одного школяра та 28,7 тис. грн на вихованця дитсадка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа навчання школяр  
Матеріали по темі