Політика

У телепроекті каналу Пінчука «Нові лідери» беруть участь 19 людей з Житомирської області

10 May 2018, 16:38

Представники Житомирської області стали учасниками проекту «Нові лідери», який виклав неоднозначну реакцію в соціальних мережах.

«У березні в Україні стартував суспільно-медійний проект «Нові лідери». За його організацію взялися 34 громадські організації з відомими назвами та найбільша медійна компанія України StarLightMedia, зокрема телеканал ICTV, з відомим іменем фактичного власника – Віктора Пінчука. На офіційному сайті організатори вказали завдання проекту: підкреслити важливість участі нового покоління в суспільно-політичному житті, підтримати конкуренцію ідей та цілей, забезпечити медійну підтримку тим, хто може приносити користь суспільству. Загалом проект має такий вигляд: учасники розробляють власні проекти та агітують голосувати за себе людей у мережі (виборців), також право голосу мають члени Наглядової ради (Виборчий комітет). Усього відберуть 100 учасників, 10 з яких вийде у прямі ефіри. Шляхом смс-голосування телеглядачі оберуть одного переможця, який отримає грошову винагороду», - пише сайт «Радіо Свобода».

Реєстрація учасників завершилася 30 квітня, у проекті є 19 представників Житомирської області. Деякі з них через соцмережі просять про підтримку, хтось пояснює причини своєї участі.






Як повідомляв Житомир.info, підприємець Роман Кучер на сесії Житомирської міської ради в лютому 2016 році називав себе «жертвою влади», яка знесла його намет на Старому бульварі, перед входом на центральний стадіон. Депутат міської ради від Радикальної партії Ірина Ярмоленко в листопаді минулого року публічно сварилася з Мінрегіоном через непрозорі кадрові конкурси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: проект лідер Ярмоленко Кучер Пінчук  
Матеріали по темі