Місто

​Виконком погодив скорочений маршрут житомирського «Велодня»

16 May 2018, 11:58

Маршрут спортивного свята «Велодень-2018» у Житомирі буде дещо коротшим, ніж це передбачалося проектом рішення.

Виконком міської ради 16 травня підтримав проведення заходу і проголосував за інший веломаршрут з урахуванням рекомендацій патрульної поліції.

«Маршрут відрізняється від того, який був у проекті рішення, він трохи коротший», - сказала начальник управління сім’ї, молоді і спорту Ірина Ковальчук.

Членам виконкому показали лист управління патрульної поліції на ім’я міського голови Сергія Сухомлина, в якому рекомендується змінити маршрут задля безпеки учасників велопробігу та недопущення заторів.

«Управлінням патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції отримано інформацію від засобів масової інформації щодо проведення 27.05 в Житомирі спортивного заходу «Велодень-2018» із зазначенням маршруту. Для безпеки учасників заходу та дорожнього руху, недопущення заторів та ускладнень в дорожньому русі рекомендуємо затвердити наступний маршрут руху велопробігу: вул. Михайлівська - вул. Київська – майдан Привокзальний – вул. Вокзальна – вул. Вітрука – вул. Шевченка – вул. В. Бердичівська – вул. Михайлівська», - йдеться в листі управління.

Нагадаємо, у проекті рішення від 14 травня маршрут мав пролягати через майдан Соборний, вулиці Перемоги та Покровську.

Як повідомляв Житомир.info, учасниками минулорічного «Велодня» стали кілька тисяч житомирян, у тому числі мер Сергій Сухомлин та віце-прем’єр Геннадій Зубко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Велодень виконком велопробіг  
Матеріали по темі