Фоторепортаж

​Дні Європи у Житомирі: хода і концерт національних товариств, фотозони й дитячі розваги. Фоторепортаж

19 May 2018, 17:28

У Житомирі 19 травня триває відзначення Днів Європи, на які влада планувала витратити майже 750 тис. грн. У рамках святкування на Михайлівській відбулася святкова хода «Житомир багатонаціональний», яку очолили прапороносці зі стягами України та країн ЄС. Участь у ході взяли Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко, міський голова Сергій Сухомлин, посадовці мерії та представники національно-культурних товариств міста.

На Михайлівській облаштували фотозони «Подорож Європою», що представляють Україну та кожну державу-члена ЄС. На сцені пішохідної вулиці провели також культурно-мистецький фестиваль «Житомир багатонаціональний», який розпочався святковим прологом у виконанні артистів Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені І. Кочерги та хореографічного ансамблю «Сонечко».

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня в Житомирі другий день святкують Дні Європи, задля чого поліція обмежила рух на деяких вулицях. Цього дня на Михайлівську вийшли учасники акції за легалізацію конопель. 20 травня 2018 року на Михайлівській відбудуться показові виступи зі стрітворкауту, змагання з амреслінгу, настільного тенісу та шаховий чемпіонат (з 11 до 15 години). О 15-й тут виступатимуть вуличні музиканти.

Частуватися житомирян запрошують у зону фудкорту на Новий Бульвар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фоторепортаж Дні Європи  
Матеріали по темі