Влада

У Новограді-Волинському Ігор Гундич подивився, як просувається будівництво «Прозорого офісу»

21 May 2018, 09:50

Вихідними голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич завітав до Новограда-Волинського та подивився, як просувається будівництво «Прозорого офісу».

Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

«Прозорий соціальний офіс (у прямому й переносному сенсі) плануємо відкрити вже в цьому році у м. Новоград-Волинський. Він стане першим такого плану у містах обласного значення. 2 поверхи надземні і 1 підземний стануть не лише «єдиним вікном» із різними соціальними послугами, а й місцем, де можна буде випити кави, дітям - погратися в ігровій кімнаті, поки дорослі займаються справами. Це приклад, коли держава підтримує ініціативну місцеву владу, готову активно включатися в роботу. На будівництво об‘єкту з державного бюджету спрямовано 18 млн грн (перший транш) і 5 млн грн - співфінансування з місцевого. Вчора разом із Віктором Весельським оглянули, як ведеться робота. Темпами робіт та підходом до справи я задоволений», - написав голова ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, до кінця 20178 року у Житомирській області планують побудувати 7 гуртожитків для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич Весельський Новоград-Волинський будівництво  
Матеріали по темі