Події

Неповнолітній сусід вбив 75-річну бердичівлянку та замотав у килим

21 May 2018, 12:30

19 травня до відділу поліції надійшло повідомлення про вбивство літньої бердичівлянки її неповнолітнім сусідом. Під час перевірки цих відомостей поліція виявила в оселі пенсіонерки тіло загиблої зі слідами насильницької смерті та встановила крадіжку низки речей. Підозрюваного у жорстокому злочині молодика було затримано. Йому загрожує позбавлення волі на тривалий строк.

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«До Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 16 травня у райцентрі було вчинено вбивство 75-річної місцевої жительки. Також стало відомо, що до позбавлення життя пенсіонерки міг бути причетним 17-річний молодик, який проживав по-сусідству. Для перевірки отриманих відомостей на місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП та Бердичівського відділу поліції», - йдеться у повідомленні.

«Обстановка усередині оселі пенсіонерки вказувала на те, що тут відбулися фатальні події. Тіло господині ми виявили замотаним у килим. У загиблої під час огляду зафіксовані декілька ножових поранень тулуба. Причину смерті з’ясовують судово-медичні експерти. Також було встановлено, що з оселі викрадено окремі речі, серед яких ювелірні вироби та комп’ютерна техніка», - повідомив т.в.о. начальника Бердичівського ВП ГУНП Ярослав Онищук.

«З місця події поліцейські також вилучили низку речових доказів, що вказували на причетність конкретної особи до вчинення злочину. 17-річного сусіда загиблої оперативники кримінальної поліції розшукали та затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За попередньою інформацією, на вчинення кримінального правопорушення парубка штовхнули боргові зобов’язання і гостра потреба грошей. Усі причини та обставини жорстокого злочину нині з’ясовуються у рамках провадження, розпочатого за п.6 ч.2 ст. 115 (Умисне убивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. Нині хлопцеві оголошено про підозру у вчиненні жорстокого злочину. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», - поінформували у поліції.

За чинним законодавством за позбавлення життя іншої людини молодику може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, у січня 2018 року в місті Бердичів Житомирської області чоловік побив і задушив дружину, матір свого 6-річного сина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП вбивство Бердичів неповнолітній  
Матеріали по темі