Місто

У Житомирі біля адмінприміщення обласної Служби автодоріг розклали шини та перекрили рух по Покровській

22 May 2018, 10:52

22 травня біля адмінприміщення Служби автомобільних доріг у Житомирській області на вулиці Покровській в обласному центрі зібралися близько 20 активістів з плакатами та шинами.

Плакати зі своїми вимогами присутні розмістили на задньому склі автівок, які стоять на тротуарі перед будівлею, шини розклали на сходах перед входом у приміщення.

Місцевий активіст Сергій Ткачук, який раніше представлявся керівником ГО «Самооборона Житомирщини», показав заявку на проведення акції протесту, датовану 22 травня: її подавала громадська організація «Поліський щит», орієнтовна кількість учасників – 200 осіб, час проведення – з 10:00 до 13:00.

За словами активістів, акція протесту викликана, в першу чергу незадовільним станом доріг. Вимоги пікетувальників: звільнення нинішнього начальника Служби автодоріг в Житомирській області, аудит підприємства за останні 5 років та відкритий конкурс на обрання нового керівника.

Приблизно о 10:50 учасники акції перекрили рух по вулиці Покровській, але пропускають автівки з дітьми та громадський транспорт.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня цього року Служба автомобільних доріг у Житомирській області повідомляла про хуліганський напад та нанесено матеріальної шкоди приміщенню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: акція САД дороги активісти  
Матеріали по темі