Події

Вячеслав Печененко розповів про чоловіків, яких затримали на Головинському кар’єрі в Житомирській області

23 May 2018, 11:23

Особи, яких напередодні затримали поліцейські на території Головинського кар’єру в Житомирській області, є жителями Київщини, Вінниччини та Житомирщини.

Про це 23 травня на своїй сторінці у Facebook написав керівник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«За подіями 22 травня на Головинському кар’єрі Житомирщини поліцією розпочато кримінальне провадження за ст. 341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд) Кримінального кодексу України. Встановлено, що серед затриманих є жителі Києва та Київщини, Вінницької та Житомирської областей віком від 25 до 45 років, а їх професії – від тракториста до приватного підприємця, від фрезерувальника каменю до охоронника. Поліцейські діяли рішуче та однозначно у рамках наданих повноважень для забезпечення публічної безпеки і правопорядку. Ніяких силових протистоянь на підприємствах регіону бути не може і наша реакція на подібні події буде адекватною», - написав Вячеслав Печененко.

Нагадаємо, на Головинському кар’єрі у селищі Житомирської області поліцейські затримали 30 осіб.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня зранку громадські активісти розповідали про те, що в селищі Головине невідомі стріляли на гранітному кар’єрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко кар'єр затримання поліція  
Матеріали по темі