Влада

Житомирська міська рада хоче виміняти недобудову на Маликова на одну квартиру

24 May 2018, 14:09

Житомирська міська рада хоче затвердити договір про участь у забудові земельної ділянки між територіальною громадою міста, хмельницьким ЖБК «Просторий», управлінням ДСНС у Житомирській області та КП «Центр інвестицій».

Відповідний проект рішення сесії 24 травня опублікований на сайт міської ради.

«За цим Договором Рада, керуючись рішенням дванадцятої сесії сьомого скликання № 293 від 21.07.2016 «Про затвердження детального плану житлової та громадської забудови по вулиці Маликова, 24 в м. Житомирі», тавідповідно до рішення п’ятнадцятої сесії сьомого скликання№ 413 від 30.11.2016 «Про надання юридичним особам державної форми власності дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою», з метою раціональної забудови земельної ділянки, яка перебуває в користуванні Замовника (кадастровий номер 1810136300:07:019:0003), передає Кооперативу у власність об’єкт незавершеного будівництва житловий будинок, що знаходиться за адресою м. Житомир, вул. Маликова, 24, позиція 7 – матеріали в розумінні ч.3 ст. 331 ЦК України, що розташовані поряд із вказаною земельною ділянкою, та перебувають на балансі Балансоутримувача (комунальне підприємство «Центр інвестицій» Житомирської міської ради - ред.) вартістю 377 498 грн. відповідно до звіту про оцінку об’єкта №4/4343 від 31.10.2017 разом із оригіналами наявної документації, які Кооператив зобов’язується використати на власний розсуд, зокрема при будівництві багатоквартирних житлових будинків по вул. Маликова, 20 у м. Житомирі, що здійснюється відповідно до Інвестиційного договору № 21-4/2-2 про будівництво житлового будинку від 26.04.2007», - зазначається у проекті договору.



В рахунок переданих матеріалів, житлово-будівельний кооператив «Просторий» (м.Хмельницький) зобов’язується передати Житомирській міській раді в комунальну власність після здачі усіх об’єктів в експлуатацію, але не пізніше 3 років з моменту підписання договору, квартиру, вартість якої дорівнює вартості переданих матеріалів, та площа якої є не менше 45 кв.м (незалежно від вартості квартири на момент передачі).

В обґрунтування до проекті рішення міської ради зазначається, що підставою для укладення такого договору є лист від обласного управління ДСНС.


Як повідомляв Житомир.info, хмельницькі компанії активно забудовують житомирську Корбутівку та зводять багатоповерхівки на Крошні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада забудовник земля вул.Маликова  
Матеріали по темі