Влада

Мери Львова і Житомира підписали меморандум про співпрацю у сфері культури, спорту та туризму

2 June 2018, 13:10

У п’ятницю, 1 червня, міський голова Житомира Сергій Сухомлин разом з міським головою Львова Андрієм Садовим підписали меморандум про співпрацю у сфері культури, мистецтва, спорту та туризму.

Підписання меморандуму відбулось у Житомирському медичному інституті в межах Urban Talks Львів&Житомир, - пише сайт міської ради.

Метою проекту є зміцнення та розвиток культурних відносин між двома містами. Для досягнення цих цілей обидва міста погоджуються проводити обмін виставками та іншими культурними заходами, а також популяризувати досягнення художньої творчості, презентуючи художні твори на театральних сценах, в концертних та виставкових залах, кінотеатрах, на телебаченні й радіо.

Меморандумом також передбачена співпраця організація спільних спортивних заходів, обмін делегаціями, командами, спортсменами, тренерами і спеціалістами в галузі фізичної культури та спорту.

UrbanTalks Львів & Житомир — дружній діалог та пошук дотиків партнерства між містами Львів та Житомир, в рамках якого представники влади, бізнесу, громадськості обговорювали успішні кейси просторового планування, розвитку туризму та велоінфраструктури, озеленення міста, створення громадських просторів та транспортної системи, розвитку спорту та молодіжної політики. Це другий подібний захід такого формату (після Рівного), де основним питанням є те, як зробити два міста кращими.

Як повідомляв Житомир.info, у День захисту дітей 1 червня мери Житомира та Львова ділитимуться досвідом розвитку міста. Житомир.info транслював захід онлайн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин Садовий Львів меморандум  
Матеріали по темі