Політика

День захисту дітей на Корбутівці у Житомирі від родини Кропивницьких: атракціони, розваги та солодощі

2 June 2018, 15:48

2 червня до Дня захисту дітей по вулиці Чуднівській, 102 відбулося цікаве та веселе свято для маленьких житомирян з Корбутівки та Мальованки. Відзначення свята стало традиційним завдяки його організаторам - родини Кропивницьких.

Діти раділи розвагам на атракціонах, майстер-класах, дивилися виступи дитячих творчих колективів, а батьки були задоволені від щирого сміху та блиску в очах своєї малечі.

На запрошення подружжя Кропивницьких перед житомирянами виступали вихованці НВК №11, дитячі садочки №6 та №15, школи №1, №32, Житомирський професійний ліцей сфери послуг, які брали активну участь у концертній програмі та створенні майстер-класів.

Для маленьких житомирян працювали аніматори, які протягом всього свята пропонували малечі танцювати, співати та брати участь в різних конкурсах.

Для творчих житомирян було запропоновано написати гімн свята та залишити його текст в скринці по вулиці Чуднівській, в магазині «Люцина». В середині серпня буде обиратися найкращий текст до гімну, на який знімуть відео.

«Це свято вже стало традиційним для мікрорайонів Корбутівка та Мальованка. Ми постійно спостерігаємо за тим, що все більше і більше людей приходить на наше свято. І хочу наголосити, що ми запрошуємо дітей на це свято не тільки з нашого району, але й з усього Житомира. Цього року змінилися аніматори, збільшилася та стала ще цікавішою розважальна та концертна програми. Атмосфера, настій та погода – просто суперові! Всі учасники нашої концертної програми отримують грамоти та невеличкі подарунки, а загалом, всіх дітей частуємо солодкою ватою та морозивом», - сказав Володимир Кропивницький.

Місцеві мешканці безмежно вдячні депутатам від ВО «Батьківщина» подружжю Кропивницьких за цікавий та весело проведений час.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі