Події

Рятувальники гасили пожежу на складі будматеріалів у Житомирі

2 June 2018, 16:46

1 червня о 20:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Житомирі на складі будівельних матеріалів одного з товариств.

Про це рятувальників сповістили очевидці, які з вікна своєї квартири побачили, що горять дрова і полум’я вже перекинулося на будівлю, - інформує прес-служба ДСНС.

«По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику вогнем було охоплено дах складу. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 200 кв. м. покрівлі складського приміщення загальною площею 552 кв.м. та пошкоджено 100 кв. м. стіни і частково будматеріали. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 14 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи. Ще одну пожежу вночі 2 червня два відділення вогнеборців ліквідували на території приватного підприємства в Житомирі. Зайнялася цегляна прибудова загальною площею 6 кв. м.Вогнем знищено покрівлю та перекриття, а також 10 кв. м тирси. Загиблих та травмованих не виявлено», - інформують рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 19 травня 2018 року в Новограді-Волинському загорілась будівля Молодіжного центру, де тільки-но зробили ремонт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа рятувальники склад будматеріали  
Матеріали по темі