Події

Рибний патруль у Житомирі затримав браконьєра, який перебував у розшуку

4 June 2018, 12:53

Співробітники Житомирського рибоохоронного патруля допомогли поліцейським упіймати особу, яку розшукували за скоєння трьох злочинів.

Про це 4 червня Житомир.info повідомила прес-служба рибоохоронного патруля.

«Під час проведення 1 червня рибоохороних заходів на річці Тетерів, водосховище «Житомирське», о 14:30 інспектори Житомирського рибоохоронного патруля виявили грубе порушення правил рибальства. Двоє осіб, які ловили раки і рибу забороненим до використання знаряддям лову «волоком», були затримані. Один із порушників на вимогу інспекторів назвав свої прізвище та ім’я і пред’явив документ, що посвідчує його особу та підтверджує громадянство. Його товариш називатися не схотів», - інформує прес-служба.

Неадекватна поведінка чоловіка викликала підозру у інспекторів, і вони доставили його до управління Державного агентства рибного господарства у Житомирській області та викликали поліцію. До прибуття поліції «неадекватний» порушник чинив опір та намагався накивати п’ятами, однак зробити йому цього не вдалося.

Коли прибули поліцейські, з’ясувалося, що втікав порушник недаремно, - повідомляє рибоохоронний патруль. З’ясувалося, чоловіка давно розшукували за вчинення принаймні трьох кримінальних злочинів.

«На одного з порушників складено адміністративний протокол за ч.4 ст.85 КУпАП щодо незаконного вилову водних біоресурсів забороненим знаряддям лову (покарання - штраф до 680 грн. та конфіскація забороненого знаряддя лову), а його товаришу «світять» арешт та в’язниця», - констатує прес-служба рибохорони.

Житомирський рибоохоронний патруль просить усіх небайдужих повідомляти про виявленні порушення на водоймах та ринках області на телефон «гарячої лінії»:

(0412)24-57-81 – стаціонарний.

(067)4146074 – мобільний.

Як повідомляв Житомир.info, у травні цього року рибоохоронний патруль виявив 10 грубих порушень правил рибальства: інспектори склали протокол на браконьєра, який ловив рибу 6 сітками з гумового човна, та вилучили заборонене знаряддя лову – електровудку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: риба рибоохоронний патруль браконьєр  
Матеріали по темі