Політика

У ЖК «Фаворит» відкрили ігровий дитячий майданчик, який не має аналогів у Житомирі

4 June 2018, 16:31

Із кульками, солодощами та розвагами відбулось відкриття ігрового майданчика поблизу ЖК «Фаворит» у Житомирі. У день відкриття для малечі організували справжнісіньке свято із розважальною програмою та смаколиками. Це вже другий ігровий майданчик, який відкривається на території житлового комплексу. Усі його переваги оцінили маленькі житомиряни, для яких, власне, і побудовано цей майданчик.

«Мені тут дуже подобається, я буду сюди приходити, тому що тут дуже весело і тут дуже класно», - розповідає маленька житомирянка Соня.

«Нас пригощали солодкою ватою та морозивом. Саме це більше всього і сподобалось. Тут цікаво. В минулому році такого ще не було», - каже 9-річний Борис.


«Ми прийшли сюди з подружкою і з трьома дітьми. Враження дуже приємні, дуже класно, що усе це безкоштовно для дітей: майданчик, солодка вата, морозиво. Це дуже весело і викликає приємні емоції», - каже молода мама Тетяна.

За словами представників компанії «Фаворит», аналогів такому майданчику в місті немає. Під час проектування спеціалісти-будівельники звертали увагу на кожну дрібницю і намагались виконати усі роботи, щоб задовольнити потреби і дітей, і дорослих.

«Вартість його становить понад мільйон гривень. Ми довго працювали над тим, щоб зробити все правильно, комфортно і найголовніше - безпечно для дітей. Я думаю, жителі нашого ЖК оцінять це, і їм все сподобається. Майданчик розділена на кілька зон. Є спортивна зона, зона відпочинку, ігрова зона. Зараз у нашому комплексі таких вже два. Я думаю, мешканцям буде де відпочити, а дітям де пограти», - розповідає директор «Фаворит Девелопмент Компані» Ірина Струтинська.

Народний депутат України Борислав Розенблат переконаний: те, що майданчик відкрився у День захисту дітей - символічно, оскільки компанія «Фаворит» дбає про комфорт усіх своїх мешканців, в тому числі найменших.

«Те, що компанія побудувала черговий майданчик для мешканців своїх будинків і для діток, які будуть приходити з округи, я цьому дуже радий. В компанії є традиції, вона дбає про майбутнє, вона дбає про життя людей і для мене, як для колишнього керівника цієї компанії, але для людини, яка душею живе будівництвом , це дуже приємно. Приємно, що є таке свято в Житомирі», - розповідає народний депутат України Борислав Розенблат.

У компанії «Фаворит» обіцяють не зупинятись на досягнутому і вже планую будівництво нового сучасного майданчика, цього разу у компанії збираються побудувати ролердром.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі