Події

У селі Житомирського району поховали підлітків, яких знайшли мертвими у зачиненій квартирі

5 June 2018, 10:14

На Житомирщині двох підлітків знайшли мертвими у зачиненій квартирі. Ознак насильницької смерті на тілах 15-річної Ольги та 16-річного Максима не виявили, на запах газу ніхто із сусідів не скаржився, ознак суїциду теж попередньо немає. Уже відомо, що причиною смерті дітей стало отруєння невідомою речовиною. Вже призначено низку експертиз вилучених на місці події речовин.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.


Вчителі й однокласники не стримують сліз.

«Це хороші діти. Претензій у колективу школи до дітей немає. Діти були не конфліктні», - каже директор школи Світлана Бондарчук.

Подруги кажуть, напередодні Оля була у їх компанії, а у вечері пішла із Максимом до нього додому. Вони не зустрічалися, а просто дружили.

Сусідка каже, Максим був єдиним сином у матері. Вона ростила його без батька.

«Виламали двері, і виявили бездиханні тіла. Мама одразу викликала «швидку», вона сподівалася на те, що вони, можливо, ще живі. А «швидка» вже зафіксувала факт смерті», - розповіла сусідка Галина Ахмедова.

У поліції кажуть, квартира була зачинена із середини. Замки цілі. Тож ніхто зі сторонніх убити дітей не міг. Перевіряють усі можливі версії: від витоку газу до отруєння енергетиками. У квартирі знайшли порожні скляні пляшки, і бляшанки.

Версії, що окрім енергетиків підлітки могли вживати ще й алкоголь – рідні та друзі відкидають. Причин для суїциду, твердять, у дітей також не було.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня 2018 року до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення у квартирі тіл двох підлітків. У ході першочергового з’ясування обставин ознак причетності сторонніх осіб до смерті дітей не виявлено.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Висока Піч підлітки поліція  
Матеріали по темі